SF SOUND STUDIO

All Sound Services From One Place

ELOKUVAÄÄNI Click here for English version of the pages
Kaikki äänituotantopalvelut yhden katon alla. Meiltä löytyvät kaikki elokuvalaatuisesta kenttä-äänestä Dolby Atmos miksaukseen.

PALVELUT
Äänisuunnittelu, Kenttä-ääni, foley äänitys/editointi/miksaus, dubbaukset ja voice over, äänen restaurointi, sekä musiikin äänitykset, miksaukset ja masterointi.

KENTTÄ-ÄÄNI
Kenttä-äänitiimillämme on pitkä kokemus useista eri mainos-, televisio- ja elokuvatuotannoista. Äänitöiden toteutus suunnitellaan tuotannon tarpeiden mukaan kustannustehokkaasti laadusta tinkimättä.

Kenttä-äänen vastaavana toimii SAMPPA HIRVONEN. Kenttä-äänitysten hinnat sovitaan tapauskohtaisesti tarvittavan henkilöstön ja kaluston mukaan.

Suurimmat kustannusedut syntyvät kokonaistuotantopalveluiden kautta yhdistämällä esimerkiksi kenttä-äänitys ja äänen jälkityöt yhdeksi paketiksi. Studio tarjoaa osarahoitusta elokuvatuotannoille. Lisäksi saatavilla on myös paikallista julkista rahoitusta.

SamppaRendelPuomi_768

ÄÄNEN POST PRODUCTION

Kenttä-äänien lisäksi meiltä löytyvät kaikki äänen jälkityöpalvelut. Tarkkaamoissamme on surround-monitorointi ja päätarkkaamosta löytyy HD videotykki ja suuri valkokangas.

Jälkitöiden vastaavana toimii KIMMO PERKKIÖ, jonka kuvaääniura alkoi 90-luvun lopulla Englannissa Jälkityöt sujuvat saumattomasti kenttä-äänitiimin jäsenten kanssa tuotannon aikana ja sen jälkeen jälkituotantovaiheessa.

Päivitämme tekniikkaa ja työtapojamme jatkuvasti vastaamaan viimeisimpiä tuotantostandardeja. Voimme esimerkiksi tehdä äänen jälkitöitä yhtäaikaa kuvaeditin kanssa.

SFCR1LeftRendel768

FOLEY-ÄÄNI
SF Soundilla on oma foley-studio jossa foley-äänitykset, -editointi ja -miksaus sujuvat kustannustehokkaasti muiden äänitöiden rinnalla.

Foley-äänitysten hinnoittelu on minuuttipohjainen 100€/minuutti valmista materiaalia sisältäen editoinnin ja kevyen miksauksen. Minimiveloitus foley-sessioissa on 4 minuuttia.

f_logo_small

Klikkaa tästä studion valokuvat kansioon.